Marketing & PR

Biz Me bilten

Biz me servis za distribuciju poslovnih informacija namenjen je ljudima kojima je informacija najvrednija roba a vreme najdragoceniji resurs. Nastao kao partnerski poslovni poduhvat BETE, najveće novinske kuće u Srbiji, i McCann Erickson Public Relations agencija, lider u oblasti odnosa s javnošću, predstavljaja najbrži i tehnički najnapredniji metod informisanja.

Download (.pdf 520 Kb) – primer Biz Me biltena

Svakog radnog dana u 9 časova elektronskim putem (na e-mejl ili posredstvom posebno razvijenog softvera) korisnicima se plasiraju odabrane poslovne vesti, najave događaja i vremenska prognoza. Interaktivna usluga, koja postoji kao opcija, omogućava “on line” komunikaciju sa novinarima i urednicima BETE jer korisnici ove opcije biz me servisa prateći najave mogu poslati pitanje vezano za najavljene događaje i ostale vesti, koje novinar može upotrebiti u svom izveštavanju. Svakog radnog dana u 14.30 časova korisnicima se plasiraju odabrane poslovne vesti, kursna lista NBS i pregled berzanskog poslovanja.

Biz me servis za distribuciju poslovnih informacija je nova i jedinstvena usluga koja svojim korisnicima pruža najnovije informacije pre nego što se one pojave u štampanim i elektronskim medijima. Nastao je kao rezultat saradnje i sagledavanja potreba rukovodilaca najuspešnijih kompanija u Srbiji. Ovaj informativno-interaktivni servis vesti namenjen je svima čije poslovanje zahteva najbrzu informisanost o najnovijim ekonomskim i političkim trendovima.

Leave a Reply