Marketing & PR

Četvrti Svetski forum komunikacija u Davosu

Četvrti put za redom najveći stručnjaci iz sveta komunikacija okupiće se, 7. i 8. februara 2013. godine, na najvećem Forumu komunikacija u Davosu. Ovogodišnji Forum pod nazivom “Communication on Top”, baviće se najzanimljivijim temama današnjice, najvećim izazovima sa kojima se komunikacije suočavaju, ali i postaviti bazu kad je globalna komunikaciona strategija za 2013. godinu u pitanju.

“Globalne ili lokalne komunikacije”, “Tekst ili slika”, “Društveni ili tradicionani PR”, samo su neka pitanja na koja će učesnici foruma pokušati da daju odgovor, a ove godine će se po prvi put pokrenuti i diskusije na temu energetike, kriznog komuniciranja, bankarstva, transporta, reputacionog menadžmenta i telekomunikacija.

Pored Paul-a Holmes-a, osnivača i CEO, The Holmes Report, Engleska, među govornicima su i druga poznata PR imena današnjice:

  • Dr Daniel Hӧltgen, direktor komunikacija u Savetu Evrope, Francuska
  • Allan Mayer, partner i direktor komunikacione strategije, 42West, Amerika
  • James Guillies, direktor komunikacija CERN-a, Švajcarska
  • Roma Balwani, senior partner i direktor korporativnih komunikacija, Mahindra Grupe, Indija
  • Lorena Carreño, predsednica Udruženje za odnose sa javnošću, Meksiko
  • Hiromi Yokoyama, profesor na Fakultetu nauka, Tokio Univerziteta, Japan
  • Mohamed Al Ayed, osnivač i CEO kompanije Trans-Arabian Creative Comms Services, Ujedinjeni Arapski Emirati
  • Yanina Dubeykovskaya, generalna direktorka kompanije Seamediagroup Ltd, Rusija

Opširnije o govornicima, temama, registraciji kao i detaljnu agendu možete naći na sajtu www.forumdavos.com, dok debate, predavanja i prezentacije možete pogledati na  YouTube kanaluwww.youtube.com/user/forumdavoscom.

Sa ciljem promovisanja mladih sručnjaka,  Svetski forum komunikacija nudi i deset mesta za studente magistarskih i doktorskih PR  i marketing studija. Mladi, talentovani stručnjaci imaće priliku da nadograde svoja znanja i veštine pohađajući kurs u Davosu i razmenjujući iskustva  i ideje sa najvećim guruima sveta komunikacija.

Svetski forum komunikacija osnovao je Međunarodni koordinacioni odbor 2009. godine sa idejom da okupi elitu novih komunikacija kako bi otvorenim diskusijama, razmenom iskustva, strategija i kreativnih ideja doprineli unapređenju komunikacija. Za samo tri godine Forumu su podržali stručnjaci, udruženja i organizacije iz branše iz preko 35 zemalja sveta, sa svih kontinenata.

One thought on “Četvrti Svetski forum komunikacija u Davosu

Leave a Reply