Marketing & PR

Communis osvojio rekordnih 27 nagrada UEPS-a

Na tradicionalnoj dodeli godišnjih priznanja u oblasti tržišnih komunikacija povodom Dana propagandista, najveći uspeh ostvarila je agencija Communis, kojoj je pripalo 27 nagrada. To je do sada najveći broj priznanja koje je žiri Udruženja za tržišne komunikacije dodelio jednoj agenciji na ovoj prestižnoj manifestaciji.

Zbir 12 zlatnih, 7 srebrnih i 7 bronzanih medalja, kao i specijalna nagrada za inovativnost „Dragan Sakan“, predstavljaju najbolji dokaz profesionalnog i kreativnog rada agencije Communis.

“Deo zasluga za ovaj rezultat u velikoj meri pripada i našim klijentima bez čijeg poverenja i podrške našim idejama, ne bismo uspeli da njihova imena i brendove učinimo prepoznatljivijim i ojačamo njihove pozicije na tržištu. Osvajanje novih oblasti kreativnosti, naročito u sferi digitalnih medija, potvrda je naše opredeljenosti ka konstantnom usavršavanju i težnji da budemo u društvu najboljih”, izjavio je povodom osvajanja nagrada direktor i vlasnik agencije Communis Ivan Stanković.

Kreativni direktor agencije Nebojša Krivokuća kaže: “Ovo nije prvi put da smo dobitnici najvećeg broja priznanja – ali ovo priznanje još je dragocenije, jer smo dokazali da kreativnost nije važna samo u procesu stvaranja ideja, već i u procesu pronalaženja relevantne teme, načina na koji će ideja biti realizovana te na kraju i medijski predstavljena. Samim tim ovaj rezultat je zasluga svih zaposlenih u Communisu.”

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije već 54 godine radi na аfirmаciji i unаpređenju komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke. Svakog 26. decembrа dodeljuje priznаnjа nаjuspešnijim аgencijаmа i pojedincimа zа ostvаrene rezultаte u struci u protekloj godini. Dodeljuju se Priznаnjа zа nаjbolju kаmpаnju, nаjbolji TV spot, rаdio spot, outdor kаmpаnju, print, dizаjn, izdаvаštvo, specijаlnа priznаnjа. Ove nagrade imaju poseban značaj, jer dolaze od kolegа iz brаnše.

Leave a Reply