Marketing & PR

“Communis” postao deo britanske DDB

Marketinška agencija “Communis” od početka 2009. godine postaje član velike DDB porodice i poslovaće pod imenom “Communis/DDB Beograd”. Dokument o udruživanju i saradnji u Beogradu su 12. novembra potpisali direktor DDB za jugoistočnu Evropu Christos Papapolyzos i Ivan Stanković, predsednik i vlasnik “Communisa”.

Christos Papapolyzos, direktor DDB, pozdravio je ovo spajanje:

– Dogovor sa “Communisom” učvršćuje našu nameru da kao vodeća mreža u oblasti komunikacija u svetu, ojačamo našu poziciju i u Srbiju i na taj način pružimo još bolju uslugu našim klijentima i u ovom delu sveta. Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo strateškog partnera pronašli u “Communisu”, agenciji kojoj klijenti veruju i iza koje su izuzetni rezultati.”

Ivan Stanković, predsednik i vlasnik “Communisa”, rekao je da je izuzetno zadovoljan ovim dogovorom i “povratkom” “Communisa” u jedan međunarodni lanac.

– Smatram da će ova nova simbioza uzeti najbolje od obe strane – kreativnost i upornost od domaćeg, a novi know-how i klijente od stranog partnera.

Obe strane su odmah započele pripremu za sledeću godinu analizom i sagledavanjem potreba, mogućnosti i snage kako u kadrovskom, tako i medijskom potencijalu. Zajednički cilj je da po osnovnim parametrima – kreativnosti i veličini, “Communis/DDB” bude među prve tri agencije u Srbiji, navedeno je u saopštenju “Communisa”.

Leave a Reply