Marketing & PR

Druga konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću “PRilika 2010”

Druga konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću “PRilika 2010” održaće se u Zrenjaninu od 7. do 9. oktobra. Susret PR profesionalaca ove godine posvećen je internim odnosima s javnošću, a glavna tema biće interna komunikacija, veoma zahtevna i, po pravilu, najmanje regulisana oblast komunikacije unutar organizacija. Predavači su istaknuti stručnjaci iz Švedske, Slovenije, Hrvatske i Srbije. Uz uvek zanimljive radionice, učesnicima će biti predstavljeni i pobednici na konkurusu za izuzetna dostignuća u oblasti odnosa s javnošću – “PRiznanje 2010”.
Kako je praksa odnosa sa javnošću nemoguća i nezamisliva bez medija, očekujemo da će ovo i za njih biti zanimljiv događaj. Dobro ste došli u Zrenjanin, a ukoliko niste u mogućnosti, obezbedili smo i prenos putem interneta najzanimljivijih predavanja na http://www.live-e.tv/live-streaming
Društvo Srbije za odnose s javnošću je nacionalna strukovna organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću. Od osnivanja 2004. godine, DSOJ intenzivno radi na osnaživanju članova i promociji značaja struke i oblasti odnosa s javnošću u našoj zemlji. Društvo broji 246 članova i njihov broj je u stalnom porastu. Više informacija na www.pr.org.rs ili na Facebook i Twitter nalozima.

Leave a Reply