Marketing & PR · Telekomunikacije

Ericsson Nikola Tesla osvojio Grand Prix 2010. za odnose sa javnošću

Na 11. konferenciji hrvatskog udruženja za odnose sa javnošću dodeljene su godišnje nagrade Grand PRix 2010. U kategoriji Odnosi sa javnošću u poslovnom sektoru za velike kompanije Ericsson Nikola Tesla je  osvojila nagradu za projekt “Obeležavanje 60. godišnjice Ericssona Nikole Tesle“.

Nagrada je kompaniji dodeljena za složeni komunikacijski projekat koji je realizovan povodom 60. godišnjice uspešnog poslovanja. Projekat se sastojao od niza aktivnosti tokom cele godine realizovanih u pet potprojekata: izrada monografije, Ericsson Truck Roadshow, izložba 60. godišnjice u ETK galeriji, centralna proslava obeležavanja 60. godišnjice kompanije, te proslava za penzionere.

U realizaciji inovativnih sadržaja koji su „korak ispred“ do sada viđenih na ovom prostoru korišćeni su: izrada monografije i filma, hologrami, billboardi, intervjui, PR materijali, oglasi, katalog izložbe, promotivni DVD, mini-site na internetu i intranetu. Primenom integrisane marketinške komunikacije prema svim zainteresovanim stranama u potpunosti su ostvareni ciljevi projekta uz odličanu proporciju uloženog i ostvarenog. Rezultat projekta je snaženje pozicije Ericssona Nikole Tesle, jačanje branda i isticanje tehnološkog liderstva.

Leave a Reply