Marketing & PR

Executive Group agencija osvojila SoMo Borac nagradu na Weekend Media Festivalu

Executive Group, vodeća kompanija za integrisane komunikacije u zemlji i regionu, osvojila je na Weekend Media Festivalu održanom u Rovinju nagradu „SoMo Borac Fejs“ (SoMo Borac Face) koja je dodeljena za najbolju Fejsbuk stranicu „Ljubitelji kafe” koja je kreirana i vođena za kompaniju Strauss Adriatic.

 

„Executive Group jedna je od prvih agencija u regionu koja još od 2009. godine pruža i razvija usluge u oblasti digitalnih komunikacija. U međuvremenu smo, tokom prethodnih godina, značajno uložili u razvoj stručnih kapaciteta i najnovijih naprednih tehnologija, što nam je omogućilo da uslužujemo vodeće brendove u ovoj oblasti. Ova nagrada, kao i nominacije u druge dve kategorije, potvrdila je našu vodeću poziciju u regionu. U isto vreme, ona predstavlja podstrek da se dalje razvijamo i pružamo našim klijentima usluge u oblasti intergisanih komunikacija, uz poseban akcenat na digitalne komunikacije,“ izjavio je Darko Matijašević, generalni direktor agencije Executive Group.

 

Rajma Isljami prima nagradu SoMo Borac u ime Executive Group

Rajma Isljami prima nagradu SoMo Borac u ime Executive Group

Weekend Media Festival šestu godinu zaredom okuplja medijske, marketinške i profesionalce iz oblasti odnosa s javnošću iz čitave Evrope. Ove godine, po prvi put, organizovana je dodela nagrada SoMo Borac koje su uručene kompanijama za najuspešnije komunikacione projekte iz oblasti društvenih mreža i mobilnih aplikacija. Najbolje Fejsbuk (Facebook) stranice, Tviter (Twitter) ili Instagram profili, kao i najinteresantniji viral godine, samo su neke od kategorija koje su se našle u okviru nove regionalne internet nagrade.

 

Agencija Executive Group nominovana je u još dve kategorije za nagradu SoMo Borac – „Komjuniti menadžer (Community Manager) godine”, za projekat vođenja Fejsbuk stranice „Ljubitelji kafe“, za kompaniju Strauss Adriatic i  „SoMo Tvit (SoMo Twit)”, za vođenje Tviter (Twitter) profila Marka Savića (@tamanica), za kompaniju Coca-Cola. Najbolja Fejsbuk stranica „Ljubitelji kafe” jedna je od dve kategorije koja je privukla najveći broj prijava. Žiri sastavljen od eminentnih stručnjaka za onlajn i digitalne komunikacije, izabrao je najbolje kampanje od preko 100 prijava pristiglih iz čitavog regiona u 11 kategorija.

Leave a Reply