Internet · Internet marketing · Marketing & PR

IT Globus za najbolju digitalnu kampanju dodeljen agenciji MRM Worldwide

Agencija MRM Worldwide, članica McCann Grupe, nagrađena je prestižnom nagradom IT Globus 2010. u kategoriji Integrisana digitalna kampanja, za kampanju koja je na digitalnoj teritoriji vođena za Lav pivo. Agenciji MRM Worldwide nagrada je dodeljena na svečanoj ceremoniji u Skupštini grada Beograda za kampanju koja je obuhvatala aktivacije vezane za lansiranje nove boce Lav piva, kao i podršku Lav piva fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

Digitalne aktivnosti sprovođene su na Internetu u vidu sajta i mikro sajtova, dinamičkih web banera koji su intrigirali javnost pre lansiranja nove boce, SMS kampanje kao i specijalno programiranog Widgeta (desktop programa) na kome su bili uživo praćeni rezultati sa svetskog prvenstva kao i najaktuelnije sportske vesti. On-line kampanja bila je deo celokupne integrisane komunikacije koju je kreirao McCann Erickson Beograd.

“Nagrada IT Globus predstavlja veliko priznanje našem dosadašnjem radu i naporima koje ulažemo kako bi na kvalitetan, savremen i brend-orjentisan način svojim klijentima obezbedili moderno prisustvo u novim medijima u Srbiji i regionu”, izjavio je prilikom preuzimanja nagrade Goran Ocokoljić, kreativni direktor MRM Worldwide-a.

IT Globus je godišnja nagrada za najbolje proizvode i usluge u oblasti informatičko-telekomunikacionih tehnologija u Srbiji, koju tradicionalno od 2003. godine u Srbiji dodeljuje časopis Mikro-PC World.

MRM Worldwide Beograd je članica svetske mreže i sastavni je deo McCann World Group sistema, a deo je najvećeg komunikacijskog sistema u Srbiji i regionu, McCann Grupe u okviru koje posluje petnaest agencija u pet zemalja jugoistočne Evrope (Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina i Albanija). Sve agencije, članice ovog sistema, kao deo najveće svetske komunikacione grupacije McCann Worldgroup, svojim kvalitetom i načinom rada, klijentima pružaju najbolje međunarodno iskustvo i vrhunsku lokalnu ekspertizu iz oblasti komunikacija.

Leave a Reply