Događaji · Marketing & PR

Još 4 vrhunska predavača na hrvatskom Nacionalnom festivalu oglašavanja IdejaX

Hrvatski Nacionalni festival oglasavanja IdejaX, koji će se održati u Zagrebu, 26. i 27. maja ove godine, dogovorio je saradnju s još četiri eminentna predavača. To su Marc Lewis, Steve Walpole, Doug Harris i Vuk Ćosić.

Prošle nedelje ujedno je krenula i velika nacionalna medijska kampanja za IdejuX, koju su osmislili članovi žirija nagrade X, na čelu s predsednikom žirija, Sinisom Waldingerom. Vizuеlni identitet IdejeX potpisuje Vanja Cuculic.

U toku su i prijave za takmicarski deo programa, koje su otvorene do 1. maja. Kotizacije za radove iznose 749 kuna (103 evra), a ostale informacije o takmicarskom delu programa mogu se pronaci na web stranici: www.idejax.com.

IdejaX ima ambiciju da predstavi i odabere najbolje kreativne marketinske radove u klasicnom i online oglasavanju u Hrvatskoj, u prethodnoj godini. Osim toga, festival ce biti platforma za razmenu ideja, iskustava i aktuelnih marketinskih trendova na evropskoj i regionalnoj sceni.

Nacionalni festival oglasavanja znacajan je zbog afirmacije i promocije struke i vizija je da se IdejaX pretvori u tradicionalno mesto takmicenja najboljih hrvatskih oglasivackih radova na celom spektru medijskih platform, kao i da postane kljucno mesto razmene najboljih marketinskih ideja na nacionalnoj i regionalnoj sceni.

Kotizacije za celokupni dvodnevni program festivala iznose 999 kuna (137 evra), za studente 399 kuna (55 evra), a za one koji samo zele pogledati izlozbu radova prijavljenih na takmicenje i prisustvovati prezentacijama, kao i zavrsnoj, svecanoj dodeli nagrada 199 kuna (27 evra) do 1. maja. Nakon 1. maja sve kotizacije za IdejuX poskupljuju na 1.499 kuna (205 evra), bez PDV-a.

Leave a Reply