Marketing & PR

Ketchum proglašen za najbolju agenciju u 2012. godini

Ketchum, vodeća globalna konsultantska kuća u oblasti komunikacija proglašena je u Londonu za najbolju agenciju u 2012. godini na svečanoj dodeli „European Excellence“ nagrada koje se dodeljuju za izuzetan uspeh u oblasti komunikacija.

Ovo je treća nagrada koju Ketchum osvaja u 2012. godini. Ranije ove godine, časopis PRWeek iz Njujorka proglasio je Ketchum za „PR agency of the year“, a titula za „Large Consultancy of the Year“ stigla je od PRWeek-a Severne Amerike.

Deo ove globalne konsultantske mreže u Srbiji je domaća agencija za odnose s javnošću i medija konsalting, Olaf&McAteer.

„U Srbiji PR struka se sve intenzivnije razvija zahvaljujući svima nama koji pojedinačno napredujemo. Mi u Olafu smo ponosni na činjenicu da smo deo agencije koja na svetskom tržištu ostvaruje ovakve rezultate. Priznanja koja su ove godine otišla u ruke Ketchumu garancija su kvaliteta i posvećenosti svih članova naše mreže, koji savetujući klijente u oblasti strateških komunikacija, pružaju ne samo kreativne ideje već, i pre svega, merljive rezultate.“ – istakla je Ljiljana Boljanović, direktorka agencije Olaf&McAteer.

Podsećamo, agencija Olaf&McAteer osnovana je 2002, kao jedna od prvih agencija za odnose s javnošću u Srbiji. U poslednjih 5 godina Olaf&McAteer se nalazi među prve 3 na tržištu po ukupnom prihodu. Od osnivanja do danas agencija je uspešno sarađivala sa preko 120 klijenta, među kojima su: Apatinska pivara, Japan Tobacco International, Gasprom, Philips, Microsoft, Beohemija, Novo Nordisk, Lundbeck, Uprava za rodnu ravnopravnost, Telekom Srbija, Nokia Siemens Networks, Beogradska filharmonija, Aerodrom „Nikola Tesla“ i mnogi drugi. Od 2010. godine agencija je deo vodeće konsultatntske mreže za odnose sa javnošću Ketchum. Osnovan 1923. godine, inovator u komunikacijama, Ketchum spada u najveće globalne konsultantske kompanije u sektoru komunikacija. Prisutan je u 70 zemalja širom sveta i broji više od 2000 zaposlenih. Prosečno trajanje ugovora sa top 25 klijenata je preko 10 godina.

Leave a Reply