grayling
Marketing & PR

Kompanija Grayling najavila značajne promene

Grayling, svetska komunikacijska kuća, danas je najavila ambiciozne promene u vezi sa identitetom brenda, osnovnom ponudom i strategijom rasta, koje će pratiti novi, smeliji vizuelni identitet i novi vebsajt. Kompanija koja obuhvata 53 kancelarije, nastaviće da pruža bogat spektar komunikacijskih usluga, a ponudu će obogatiti većim fokusom na istraživanja i nove tehnologije.

 

„Komunikacije su postale poslovna oblast usko vezan sa novim tehnologijama” – izjavio je Pit Pedersen, globalni izvršni direktor kompanije Grayling. „Uspešne firme budućnosti moraće da raspolažu velikim brojem podataka i da budu inovativne u načinima njihovih pribavljanja kako bi kreirale pravu strategiju za svoje klijente. Mi takvu firmu gradimo danas.”

grayling

Već sada, Grayling koristi veliki broj sofisticiranih platformi za analizu podataka obuhvatajući i sopstvene alate. Saveti i strategije do kojih se došlo uz pomoć ovih alata, pomogli su klijentima da reše komplikovane probleme, privuku pažnju potrošača, učvrste korporativnu reputaciju i ostvare snažnije kontakte sa interesnim grupama.

 

„Podaci do kojih se dolazi istraživanjima su veoma bitni”, izjavio je Pedersen. „Uz to, klijentima isporučujemo uslugu na najvišem nivou koristeći mogućnosti da programe sprovodimo brzo, na više načina i na globalnom nivou.”

 

Poznata po svom delovanju u Evropi i na Bliskom istoku, kompanija Grayling najavila je promene i u svom delovanju u Sjedinjenim Američkim Državama, gde će znatno unaprediti poslovanje. Pet kancelarija DutkoGrayling biće brendirane u skladu sa novim brendingom kompanije Grayling i funkcionisaće kao Grayling, dok će Atomic (agencija kompanije Grayling) delovati uporedo sa kompanijom Grayling u skladu sa potrebama klijenata.

 

Ove promene u SAD-u prate nedavno objavljenje promene u Aziji, uključujući i partnerstvo sa najvećom azijskom konsultantskom kućom, BlueFocus. U januaru 2014, veteran oblasti komunikacija, Bob Pikard, postaće regionalni izvršni direktor kompanije Huntsworth za Aziju i Pacifik. Regionalna struktura kompanije Grayling uključuje i Grayling Velika Britanija koji vodi Alison Klark, Grayling Zapadna Evropa koji vodi Volfgang Leng, Grayling Bliski Istok, Turska i Afrika koji vodi Loreta Ahmed i Grayling Centralno-Istočna Evropa i Rusija, koji vodi Jan Šimunek.

 

 

„Osnova naše delatnosti, uvek je bila i biće – ekspertiza na lokalnim tržištima”, dodao je Pedersen. „Za klijente koji žele da sprovedu svoju delatnost na više tržišta, uz odlično poznavanje svakog pojedinačnog tržišta, nudimo inovativnu globalnu mrežu zasnovanu na novim tehnologijama koja je u mogućnosti da klijentu pruži uslugu koja prevazilazi očekivanja.”

 

Grayling trenutno ima kancelarije na 53 lokacije u 26 zemalja u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom istoku i Aziji.

Leave a Reply