Događaji · Marketing & PR

Konferencija “Moć uveravanja” okupila vrsne govornike

U Zagrebu je 18. i 19. marta održana prva međunarodna konferencija o retorici i kulturi komuniciranja „Moć uveravanja“, koja je okupila više od dvesta učesnika, a za predavanja i vođenje radionica bili su angažovani poznati domaći i strani stručnjaci.

Našu zemlju na veoma zanimljiv način predstavili su: dr Borislav Miljanović, direktor McCann Erickson Public Relations, Ivan Tasovac, bivši direktor Beogradske filharmonije i Zoran Stanojević, novinar i autor gledanih emisija RTS-a. Zapažene nastupe imali su bivši predsednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić koji se osvrnuo na „svojih proteklih deset komunikacijskih godina“, kao i glumac Zijah Sokolović koji se predstavio predavanjem o tremi, ali i predstavom „Međuigre 0-24“.

Mirela Španjol Marković, organizator konferencije, zatvorila je događaj rečima: „Ovo je bio zahtevan preduzetnički projekat u ovoj, najtežoj poslovnoj godini do sada, ali poslovna strast, snovi i entuzijazam ne poznaju krizu i uvek pronađu način da se ostvare. Naime, kriza će proći, ali bez dobre komunikacije, kvalitetnog javnog govora i poslovnog umrežavanja, ne možemo. To su prošlost i budućnost svakog čoveka.“

Leave a Reply