Marketing & PR

Liderstvo u recesiji

U jeku svetske finansijske krize više od 200 učesnika, iz 11 zemalja okupiće se u Beogradu, na međunarodnoj konferenciji PR Week 2008 čija je tema LIDERSTVO U RECESIJI

O ponašanju lidera u uslovima recesije, učesnicima najznačajnije regionalne konferencije u oblasti komunikacija govoriće Janez Hudovernik, predsednik Management Performance Academy, Erik Bašelero, potpredsednik multinacionalne kompanije Thomson, Dejan Cvetković, predsednik Američke privredne komore u Beogradu, lobisti Ričard Lining i Miloš Čirič i drugi ugledni eksperti. Prvi put u Beograd dolazi Fridbert Gaj, jedan od vodećih konsultanata na polju razvoja organizacija sa fokusom na razvoj pojedinca i implementaciju vrednosti.

Menadžeri iz 11 država regiona Jugoistočne Evrope i ugledni međunarodni stručnjaci na polju liderstva okupiće se u Beogradu na međunarodnoj konferenciji PR Week Belgrade 2008, koja se održava od 24-28. novembra. Konferencija PR Week Belgrade održava se treću godinu zaredom a tema konferencije je Liderstvo u recesiji. Organizator konferncije je vodeća konsultantsta kuća u oblasti komunikacija Attache u saradnji sa Fakultetom za medije i komunikacije.

„Finansijska kriza preliva se na region Jugoistočne Evrope, a o ponašanju lidera u uslovima recesije, učesnicima najznačajnije regionalne konferencije u oblasti komunikacija govoriće Janez Hudovernik, predsednik Management Performance Academy, Erik Bašelero, potpredsednik multinacionalne kompanije Thomson, Dejan Cvetković, predsednik Američke privredne komore u Beogradu, lobisti Ričard Lining i Miloš Čirič i drugi ugledni eksperti.

Prvi put u Beograd dolazi Fridbert Gaj, jedan od vodećih konsultanata na polju razvoja organizacija sa fokusom na razvoj pojedinca i implementaciju vrednosti.

„Izgradnja i održavanje poverenja u uslovima recesije su najvažniji zadatak lidera, a znanja koja poseduje i njegovo ponašanje, odrediće njegovu buduću ulogu u povećavanju (ili smanjenju) komparativnih prednosti organizacije na čijem se čelu nalazi.

U prethodne dve godine postavili smo nove standarde u organizaciji ovakvih događaja, o čemu govori veliki broj učesnika iz zemalja u okruženju koji su i ove godine najavili dolazak. PR Week je najznačajnija regionalna konferencija u oblasti komunikacija i to je ocena koja dolazi iz regiona, što predstavlja veliki kompliment.“ izjavio je Dragan Savić, predsednik organizacionog odbora PR Week- a.

Leave a Reply