Marketing & PR

Londonska škola za odnose s javnošću počela je upis Xl generacije polaznika

Londonska škola za odnose s javnošću počela je upis Xl generacije polaznika. Prolećni LSPR program počinje 28. marta i trajaće do 9. maja 2009. godine kada će svi polaznici dobiti priliku da naučeno pokažu na ispitu. Diploma koju će polaznici dobiti, nakon položenog ispita, verifikovana je od strane mnogih međunarodnih strukovnih organizacija i PR agencija.

Tokom trajanja programa polaznici će imati priliku da od predavača iz Velike Britanije, Hrvatske, Slovenije i Srbije čuju sve ono što je potrebno da bi se uspešno bavili odnosima sa javnošću. Sva predavanja biće kombinacija teorije i prakse. LSPR polaznici će tokom predavanja imati priliku da ono što su čuli, kroz razne vežbe, i primene.
Veštine i znanja dobrog PR-a, Tehnike i alati u odnosima sa medijima, Krizno komuniciranje i upravljanje opasnostima, Kreativno razmišljanje u PR-u, E-PR, samo su neka od predavanja, koja će polaznici imati priliku da čuju, tokom LSPR programa. Tokom ukupno 17 predavanja polaznici će čuti mnogo praktičnih saveta, kreativnih rešenja i interesantnih iskustava i to će im pomoći da svoj svakodnevni posao rade još bolje.

Program je kreiran za menadžere odnosa s javnošću, komunikatore, direktore marketinga, predstavnike za odnose s javnošću lokalnih i nacionalnih vlasti, NVO, velikih i malih firmi, ali i za sve one koji nemaju iskustva u PR-u, ali bi želeli da ga steknu.
Londonska škola za odnose s javnošću je licencni program, koji uspešno posluje u više od 20 zemalja sveta, a broj diplomaca u regionu je veći od 1000.
Više informacija možete naći na sajtu www.pr-education.net

Leave a Reply