Marketing & PR

LSPR u Herceg Novom

Četvrta međunarodna generacija Londonske škole za odnose s javnošću održaće se na crnogorskom primorju u Herceg Novom od 26. do 30 maja. 2008. godine.

Tokom intenzivnog petodnevnog programa polaznici će naučiti šta sve obuhvata posao PR-a, na koji način da stečena znanja i iskustva najbolje primene i kako da se pripreme za izazove koje ovaj posao svakodnevno donosi. Bogato iskustvo predavača u odnosima se medijima, u organizovanju događaja, pravljenju komunikacijskih projekata, pripremama za javni nastup, polaznicima će omogućiti da na najbolji način ovladaju veštinama i znanjima neophodnim svakom PR-u.

Program je kreiran za sve polaznike iz regiona, koji žele da počnu da se bave odnosima s javnošću, ali i za one koji se već bave PR-om, a želeli bi da svoje znanje prošire i da svoja iskustva podele sa kolegama.

O jedinstvenosti i kvalitetu ovog programa govori podatak da su do sada LSPR diplome dobili PR menadžeri mnogih velikih firmi, vladinih i nevladinih organizacija, kulturnih i zdravstvenih ustanova, marketinških agencija.

Polaznici će nakon ispita dobiti LSPR diplomu koja je verifikovana od strane mnogih međunarodnih strukovnih organizacija i PR agencija.

Upis je počeo 31. marta i trajaće do 16. maja 2008. godine.

Leave a Reply