Marketing & PR

McCann Erickson Public Relations “Agencija godine” po oceni DSOJ

Agenciji McCann Erickson Public Relations dodeljena je nagrada „Agencija godine“ Udruženja Srbije za odnose sa javnošću. Na svečanosti održanoj u Domu omladine povodom 14. tradicionalne dodele priznanja ovog udruženja, nagradu je primila Jelena Kovačević, izvršna direktorka agencije.

Pored nagrade „Agencija godine“ koja je još jednom potvrdila veliki trud, kreativnost i partnerski odnos sa klijentima, McCann Erickson Public Relations nagrađen je i za sledeće projekte:

  • Kada se Srbija složi, Carlsberg Srbija, u kategoriji brend PR
  • Pokretni inkluzivni muzej, Eurobank EFG, u kategoriji komunikacija društveno odgovornog poslovanja
  • Toshiba E-knjiga, Toshiba, u kategoriji inovativna upotreba novih tehnologija

„Uprkos velikim izazovima koji podrazumevaju ne samo krizna ekonomska vremena, već i sve kvalitetniju i jaču konkurenciju i razvijenije tržište komunikacija, agencija McCann Erickson PR nastavila je da posluje u skladu sa najvišim standardima, osluškujući svetske trendove i kretanja na domaćem tržištu. U protekloj godini vodili smo se idejom da nam je za budućnost potreban drugačiji model agencije koja promene ne prihvata, već generiše. U nastojanju da ciljnoj javnosti predstavimo poslovne uspehe ali i odgovorno ponašanje naših klijenata, trudimo se da kampanje i kreativna rešenja osvežavamo novim idejama i pristupom, pomerajući granice već viđenog, ali uvek poštujući potrebe i vizije klijenata“, istakla je Jelena Kovačević, izvršna direktorka McCann Erickson PR.

Agencija McCann Erickson Public Relations je u 2010. godini ostvarila značajan rast na svim poljima. Od prihoda, veština i talenata, do novih oblasti komunikacije, agencija je u prethodnoj godini zabeležila nova ostvarenja u sektoru investicija, uspostavila nova poslovna partnerstva sa nevladinim organizacijama i proširila bazu klijenata.

McCann Erickson Public Relations osnovan je 2002. godine sa ciljem da odgovori sve većim zahtevima rastućeg srpskog tržišta komunikacija, kao deo McCann Grupe koja posluje u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji. Od 2006. godine McCann Erickson Public Relations je afilijacija najpoznatije svetske PR mreže Weber Shandwick i posluje u skladu sa visokim standardima ove PR kompanije.

Leave a Reply