Marketing & PR

Ministar Nebojša Bradić otvara konferenciju Društva Srbije za odnose s javnošću

Od četvrtka, 7. do subote 9. oktobra Zrenjanin će biti domaćin Druge konferencije koju organizuje Društvo Srbije za odnose s javnošću. Oko 100 PR profesionalaca i praktičara iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije patiće predavanja koja su posvećena oblasti internih komunikacija.

Od četvrtka, 7. do subote 9. oktobra Zrenjanin će biti domaćin Druge konferencije koju organizuje Društvo Srbije za odnose s javnošću. Oko 100 PR profesionalaca i praktičara iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije patiće predavanja koja su posvećena oblasti internih komunikacija. Uz to, na konferenciji će biti predstavljeni najuspešniji radovi koji su nagrađeni na konkursu “PRiznanje 2010” za izuzetna dostignuća u oblasti odnosa s javnošću.
Konferenciju će u četvrtak, 7. oktobra u 18 časova otvoriti ministar kulture u Vladi Republike Srbije Nebojša Bradić i gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov.

Pored ostalih, učesnicima konferencije svoja iskustva preneće direktor “Berghs School of Communication” u Stokholmu Par Lager, nekadašnji predsednik Društva Slovenije za odnose s javnošću Brane Gruban, gošća iz Hrvatske Tamare Šušanj Šulentić, kao i domaći predavači Sandra Parezanović, Snežana Petrović, Dragana Roter Crkvenjakov i Danijela Lalić.
Konferencija se održava u Hotelu “Vojvodina”, a detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.pr.org.rs/konferencija2010/ ; . Prenos konferencije možete pratiti na internetu http://www.live-e.tv/live-streaming

Društvo Srbije za odnose s javnošću je nacionalna strukovna organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću. Od osnivanja 2004. godine, DSOJ intenzivno radi na osnaživanju članova i promociji značaja struke i oblasti odnosa s javnošću u našoj zemlji. Društvo broji 246 članova i njihov broj je u stalnom porastu. Više informacija na www.pr.org.rs ili na Facebook i twitter nalozima.

Leave a Reply