Marketing & PR

MISLI KRATKOROČNO – NOVA MARKETINŠKA STRATEGIJA

Gost-predavač na Marketinškom događaju 2009. u PKS dr Dan Herman predstaviće svoj pristup, nazvan sistemom uspešnih inovacija, koji omogućava da se s malim budžetom postigne veliki uspeh na tržištu

Stav da inovacija uvek podrazumeva uvođenje novih proizvoda ili usluga je obmana. Uspešna inovacija predstavlja sistem od četiri osnovna elementa: proizvod ili usluga, tajming, brending i marketing. Metodologija „think-short” (misli kratkoročno) koju ću predstaviti na predavanju u Beogradu, pomaže marketinškim profesionalcima da kreiraju ovaj sistem od četiri elementa, izjavio je za nedeljnik Taboo dr Dan Herman, svetski je poznat stručnjak sa bogatom listom referenci rešenih poslovnih slučajeva, predavač koga poslovni ljudi rado slušaju, a njegove savete uvažavaju. Dr Dan Herman je osnivač i predsednik konsultantske mreže Think–Short i direktor Davos koledža, a biće glavni predavač na Marketinškom događaju 2009. godine, koji se održava u Privrednoj komori Srbije (Resavska 13-15) od 27. do 30. oktobra. Svoj pristup dr Herman je nazvao „sistemom uspešnih inovacija”, a fokusiraće se na kreiranje malih, efikasnih inovacija koje se i sa malim budžetom pretvaraju u veliki uspeh na tržištu.

U četvrtak, 29. oktobra, od 10:10 sati, u prostorijama Privredne komore Srbije dr Herman će održati jednosatno predavanje na temu Misliti kratkoročno-novi metod za stvaranje, komuniciranje i inovativno brendiranje proizvoda za brz i uspešan proboj na tržištu, a nakon toga i tročasovnu kreativnu radionicu. Planiram da to bude veoma praktična radionica koja će učesnike opremiti odmah upotrebljivimm praktičnim alatima. Tema radionice će biti: „Novi metod za kreiranje marketinških i brending proizvoda za brz i uspešan proboj na tržištu”, najavio je dr Herman.

U petak, 30. oktobra od 11 sati, takođe u prostorijama PKS, biće održana konferencija za novinare, a istog dana od 13 do 14:30 sati dr Dan Hermanodržaće predavanje za predstavnike državnih institucija i komoroskog mehanizma.
Zahvaljujući razumevanju i podršci članova Pula 111 ulaz na manifestacije Marketinškog događaja 2009. godine i na predavanja dr Den Hermana, je slobodan – bez kotizacija.

Leave a Reply