HOWtoWOW3-logotip
Marketing & PR

Najavljena treća sezona HOWtoWOW marketinške akademije

HURA najavljuje treću sezonu radionica HOWtoWOW Akademije 

Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje najavljuje treću sezonu radionica HOWtoWOW Akademije na kojoj će gostovati brojni svetski poznati stručnjaci koji će održati predavanja na teme aktualne za marketinšku industriju današnjice. Prethodna sezona radionica privukla je preko 520 polaznika željnih osvajanja znanja iz marketinških komunikacija koji su dosadašnje radionice izuzetno dobro prihvatili i ocenili odličnim ocenama.

HOWtoWOW3-logotip

U novoj sezoni H2W akademije koja počinje 10. septembra, HURA dovodi zvučna imena iz marketinške industrije kao što su Sam Moorthy, Graham Singleton, Paul Arnold, Dietmar Dahmen, Paul Burns, Dave Birss i Gurdeep Puri koji će održati predavanja na temu vrhunskih komunikacijskih strategija, uticaja bihevioralne ekonomije na brandove, brainstorminga, pozicioniranja brandova putem digitalnih platformi, saradnje agencija i klijenata, vodiča kroz kreativni um i marketinške efikasnosti i uvoda u ekonometriju.

“Prošla sezona H2W radionica bila je izuzetno uspešna, kako po broju prijavljenih učesnika, tako i po samoj realizaciji. Polaznici su bili oduševljeni interaktivnošću treninga, analizom korištenih primera kao i opuštenom i zabavnom atmosferom savršenom za stijecanje novih znanja i sposobnosti. U novoj sezoni i dalje pružamo uvid u najnovije trendove marketinške industrije, ali i u trendove vezane uz razvoj tehnologije, psihologije i drugih grana koje nude širu perspektivu i nove mogućnosti za komunikaciju. Sve to će biti potkrijepljeno s praktičnim savetima koji su primjenjivi u svakodnevnom radu te u novoj sezoni očekujemo još veći interes i zadovoljne polaznike.”, izjavila je Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorica HURA-e.

HOWtoWOW akademija namijenjena je marketinškim agencijama i oglašivačima kojima nudi vrhunska predavanja te interaktivnu edukaciju praćenu brojnim primerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu. H2W radionice, uz stručne predavače, polaznicima omogućava usvajanje novih znanja koje mogu primeniti u poslu kojim se bave i poboljšanje kvaliteta obavljanja posla ili jednostavno proširiti postojeće znanje novim trendovima u poslovanju. Tome doprinose interaktivne radionice, gde polaznici u društvu kolega, aktivno učestvuju na zadacima kako bi na licu mesta savladali gradivo pojedine radionice.

Leave a Reply