Marketing & PR

Najmanji bilbord na svetu – “We promote” ručkica

Beogradska kompanija “We promote” patentirala je “ručkicu” namenjenu jednostavnom i funkcionalnom nošenju torbi, kesa, paketa, nazvanu -“Carry it“. To je prvi proizvod te vrste u svetu. “Ručkica” je izrađena od plastike i sastavljena iz dva dela, unutrašnjeg i spoljašnjeg.

Radi se o “novom reklamnom mediju” ili, po rečima uglednog marketing eksperta, ovaj proizvod je jedan od najmanjih bilborda na svetu. “Ručkica” će se nalaziti u svim hipermarketima, a na svakoj ima dovoljno mesta i za reklamnu poruku, koja će zbog funkcionalnosti proizvoda svakodnevno i primetno, komunicirati sa korisnikom Carry it® istovremeno mu pomažući. Spoljni i unutrašnji deo se mogu kombinovati u raznim bojama firmi. Poruke se mogu gravirati ili štampati.

2 thoughts on “Najmanji bilbord na svetu – “We promote” ručkica

  1. Uroboros

    Ova ručkica, naravno manje sofisticirana, se mogla kupiti po Beogradskim pijacama još pre 10 godina, tako da je ovo daleko od toga da je prvi ovakav proizvod “na svetu”.

    Takodje, kupac/korisnik ce teško videti reklamnu poruku, s obzirom da dok je koristi, ručkica je potpuno obuhvaćena šakom.

  2. Goran Aničić Post author

    Slažem se, iako nosilac patenta ovo vidi kao sredstvo promocije, daleko je od toga. Ono što stoji je da su oni ovo patentirali, i da je “ručkica” namenjena jednostavnom i funkcionalnom nošenju torbi, kesa, paketa. To je sve.

Leave a Reply