Marketing & PR

Nova generacija londonske PR škole

Svečanom dodelom diploma u petak, 21. decembra u kafeu Demode, završen je redovni jesenji program Londonske škole za odnose s javnošću (LSPR). Ovog puta diplome je dobilo 35 LSPR diplomaca, koji su poslednja dva meseca zajedno sticali PR znanja i veštine, družeči se sa priznatim PR stručnjacima i predavačima iz zemlje i regiona.

Ovu, osmu generaciju po redu, činili su zaposleni velikih međunarodnih kompanija, organizacija, javnih preduzeća, državnih institucija i zdravstvenih ustanova iz Srbije i Crne Gore, kao što su: Elektrovojvodina d.o.o. Novi Sad, Elektrosrbija d.o.o. Beograd, Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine Sremska Kamenica, Zdravstveni centar Kruševac, Centroproizvod A.D., A.D. Imlek, Eurocatering d.o.o., Auto-moto savez, Lukoil-Beopetrol AD, Kabinet potpredsednika Vlade Republike Srbije, Minstarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, JP “Putevi Srbije”, Turistička organizacija Srbije, UNICEF, NVO Alfa centar itd.

LSPR polaznici su ispratili ukupno 17 modula, među kojima i novo predavanje Londonske škole – Standardi poslovne komunikacije i protokola, koje je zbog odličnih reakcija i velikog interesovanja uvršteno u redovan LSPR program. LSPR-ovci su pored ove, obradili i osnovne i nezaobilazne teme odnosa s javnošću: Odnosi sa medijima, Tehnike i alati u odnosima s medijima, Korporativno komuniciranje, Priprema komunikacijskih projekata, Krizno komuniciranje, Kreativno razmišljanje u PR-u, Trening medijskog nastupa i mnoge druge.
Upis u novu, prolećnu generaciju počeće krajem januara, dok će novi polaznici početi da prate predavanja krajem marta 2008. godine.

Vesela dodela diploma (Download 2.3 MB)

Žurka! (Download 4.4 MB)

Leave a Reply