Marketing & PR

Novi broj časopisa “Marketing Srbija” posvećen uspešnim ženama

U Ministarstvu za dijasporu večeras je predstavljen najnoviji broj časopisa MS – Marketing Srbija, posvećen uspešnim ženama iz različitih profesija. Domaćin promocije, ministarka za dijasporu Milica Čubrilo, čestitala je dobitnicama ovog priznanja časopisa MS koji je namenjen stručnjacima iz oblasti marketinga i tržišnih komunikacija.

Odabrali smo žene koje su ne samo uspešne u svom poslu već su u svojoj delatnosti ostavile lični pečat“, rekla je na promociji Suzana Dubajić, počasni urednik ovog broja i direktorka “Virpula” (Whirpool) za Srbiju.

Nadamo se da ćemo ovim brojem ohrabriti sve ambiciozne i stručne žene“, rekla je ona, predstavljajući savetnicu ministra za Nacionalni investicioni plan Aleksandru Drecun, kulturologa Zoricu Tomić, inicijatora Beogradskog festivala igre Aju Jung i druge uspešne ličnosti koje su tema ovog broja

Na promociji je bilo reči o ulozi žena u politici i o potrebi da se u svim poslovnim oblastima prevazđe “jaz između žena i muškaraca, koji je jedno od najvećih iskušenja ovog veka”.

U osmi broj MS časopisa uvrštene su različite poslovne oblasti čiji su nosioci žene sa raznih strana sveta.

Pod naslovom “Biznis je uzbudljiv” predstavljene su žene preduzetnici iz Indije koje u ovoj patrijahalnoj sredini uspevaju da otvore nove mogućnosti i svojim trudom izmene tradicionalne stavove.

Tekst “Ambasadorke dobre volje”, posvećen poznatim ličnostima iz sveta filmske umetnosti koje su se uključile u akciju UNICEF-a, popularišući tako pružanje pomoći deci i dajući primer i drugim ličnostima koje su se potom priključile da podrže one kojima je pomoć najpotrebnija.

Ovaj poslovni časopis odgovara na mnogobrojna pitanja vezana za poslovanje, politiku, umetnost, uz akcenat na mogućnosti ženskog liderstva u svim ovim oblastima.

Leave a Reply