Marketing & PR

Novi član Grayling tima u Srbiji

Nada Filipović se pridružila agenciji Grayling u julu 2010. godine kao zamenik direktora kancelarije u Srbiji, u kojoj će biti odgovorna za, razvoj poslovanja, proširenje portfolia klijenata i doprineće razvoju Grayling-a u Srbiji, jednoj od ključnih konsultantskih agencija – kompanija – za inostrane investitore i regionalne kompanije.

Tokom 18 godina iskustva u PR sektoru, Nada Filipović se specijalizovala za komunikacije u oblasti zdravstvenog sektora, gde je bila zadužena za lobiranje, straško planiranje i bila je na čelu raznih projekata. Njeno iskustvo obuhvata i savetovanje Ministarstva zdravlja Republike Srbije, državnih i privatnih zdravstvenih institucija, kao i velikog broja farmaceutskih kompanija.

Nataša Trslić-Štambak, regionalna direktorka za oblast jugoistočne Evrope kompanije Grayling, rekla je: „Nada ima veliko iskustvo kada je u pitanju tržište odnosa sa javnošću u Srbiji i posebno znanje u oblasti zdravstvenog sektora, što će nadograditi iskustvo koje naš tim u Srbiji ima i dodatno će ojačati našu poziciju na srpskom tržištu.”

Nada Filipović, zamenik direktora kancelarije u Srbiji, rekla je: „Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam se pridružila Grayling-u, jer mi to pruža jedinstvenu mogućnost da nastavim da gradim svoju stručnost kada je u pitanju poslovanje u Srbiji, ali istovremeno i da stičem iskustva u internacionalnom okruženju. Grayling je agencija koja odražava moje profesionalne aspiracije i uverena sam da ću doprineti daljem razvoju Grayling-a u Srbiji, kao i u regionu.”

Agencija Grayling posluje u Srbiji od 2002.i jedna je od prvih internacionalnih konsultantskih kuća na teritoriji Beograda. Grayling je nastao spajanjem triju velikih i uspešnih kompanija – Mmd, Trimedia i Grayling – u globalnu konsultantsku kuću sa 70 kancelarija u 40 zemalja širom Evrope, SAD-a, Bliskog istoka, Azije i Pacifika.

Prethodno radno iskustvo, Nada je stekla kao vođa sektora zdravstva u agenciji McCann Erickson Public Relations u Beogradu, a pre toga kao vođa tima za organizaciju političko-ekonomskih konferencija u kompaniji TGI Beograd, koja je deo Tsomokos International grupacije. Bila je odgovorna za tim koji je organizovao i koordinirao Jugoslovenski i Srpski samit koji su okupljali više od 400 predstavnika političkog, ekonomskog i javnog života Srbije, regiona i Evrope.

Leave a Reply