Marketing & PR

Održana panel diskusija: Kako do bolje reputacije Srbije

U Subotici je, od 15. do 17. oktobra, održana prva međunarodna konferencija na temu „Kreiranje imidža i upravljanje reputacijom“, u organizaciji Društva Srbije za odnose sa javnošću i uz podršku Vlade Republike Srbije.

Na konferenciji su se okupili vodeći stručnjaci iz domena odnosa sa javnošću, koji su razmenili iskustva o veštinama komunikacije u savremenom društvu, sa posebnim naglaskom na kreiranju imidža, identiteta i reputacije u korporativnom i javnom sektoru. Konferenciju je otvorio Oliver Dulić, ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje u Vladi Republike Srbije.

U okviru skupa, na inicijativu Erste banke, održana je i panel diskusija na temu: „Kako do bolje reputacije Srbije“, u kojoj su učestvovali predstavnici civilnog sektora, poslovne zajednice, lokalne samouprave i stručne javnosti: Sonja Liht, predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost, Srđan Šaper, direktor McCann Erickson Beograd, Goran Ješić, predsednik Opštine Inđija i Andrea Brbaklić, direktor Sektora komunikacija Erste banke. Panel diskusiju je moderirao Miloš Đajić, predsednik Upravnog odbora Društva Srbije za odnose sa javnošću.

Leave a Reply