Marketing & PR

Olaf&McAteer novi član evropske porodice

Nakon Zagreba, Varšave, Moskve, Kijeva, Praga i Budimpešte, najveća evropska mreža u oblasti komunikacija od sada i u Beogradu

Olaf&McAteer, jedna od pet vodećih PR agencija na srpskom tržištu, postala je deo najveće evropske mreže PR agencija, Pleon. Novo ime agencije je Pleon Olaf&McAteer.

Pleon je međunarodna konsultantska mreža evropske tradicije sa 33 kancelarije i više od 1000 zaposlenih u preko 20 evropskih zemalja. Prestižni Holmes Report proglasio je Pleon najboljom evropskom konsultantskom kućom u 2007. godini.

Timo Sieg (Timo Zig), CEO mreže Pleon, pozdravio je pridruživanje jedne od vodećih srpskih agencija istakavši da ulazak Olaf&McAteer-a u Pleonovu porodicu učvršćuje Pleonovu nameru da kao vodeća mreža u oblasti komunikacija proširi poslovanje na čitavu Evropu. “Mi vidimo velike mogućnosti za razvoj komunikacija jer ekonomije širom istočne Evrope brzo napreduju. Na tome uveliko saradjujemo sa našom beogradskom kancelarijom. Pleon Olaf&McAteer u potpunosti ispunjava sve naše kriterijume kao visokokvalitena agencija na koju se klijenti sa velikim poverenjem oslanjaju i u strateškim savetima i u prvoklasnoj realizaciji dogovorenih akcija.”

Agenciju Olaf&McAteer osnovali su u junu 2002. godine novinari Srđan Đurić i Ivan Radovanović. Agencija se inovativnim i napornim radom sa preko 80 klijenta iz privatnog i javnog sektora, vrlo brzo pozicionirala na rastućem tržištu PR agencija u Srbiji. Ljiljana Boljanović, direktorka Pleon Olaf&McAteer-a povodom priključivanja Pleonu izjavila je: “Ulaskom u Pleonovu mrežu uverili smo se da su vrednosti i standardi koje poštujemo u radu sa našim klijentima na zaista visokom nivou. Važno je i to što smo proširili granice i dobili mogućnost da svoje iskustvo podelimo sa partnerskim agencijama širom Evrope, a njihovo primenimo u Srbiji. Zatrpani smo pitanjima i zahtevima naših evropskih kolega o mogućnostima za širenje poslovanja i to je dobar znak da je tržište Srbije sve interesantnije stranim kompanijama.”

Pleon Olaf&McAteer sa sedištem u Beogradu je osma Pleonova agencija u regionu Centralne i Istočne Evrope, nakon Zagreba, Varšave, Moskve, Kijeva, Praga i Budimpešte.

Leave a Reply