Marketing & PR

P.R.A pobedila na tenderu OEBS-a

Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) raspisala je tender za izbor PR agencije koja bi realizovala radionice za portparole i načelnike područnih policijskih uprava Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, koje imaju zadatak da unaprede saradnju MUP-a sa medijima i lokalnom zajednicom.

U konkurenciji većeg broja domaćih i stranih PR agencija, između ostalih International Communication Partners (ICP), McCan Erickson, Hill & Knowlton, pobednik na tenderu bila je agencija P.R.A. Iskustvo, reference, kvalitet predavača i program bili su, pored cene, kriterijumi, po kojima je ponuda agencije P.R.A. bila najbolja. Predviđeno je da se održe ukupno četiri radionice u četiri regiona Srbije za sve načelnike i portparole MUP-a Srbije i da se izrade sve neophodne skripte i priručnici.

Prva radionica za načelnike policijskih uprava i portparole MUP-a Srbije u Vojvodini održaće se u hotelu Kaštel u Ečkoj. Na toj trodnevnoj radionici učestvovaće i novinari koji prate MUP u regionalnim i lokalnim medijima u Vojvodini.

Leave a Reply