Marketing & PR

Počela je IX generacija Londonske škole za odnose sa javnošću

U subotu 22. marta održana su prva predavanja za prolećnu generaciju LSPR programa.  Polaznicima je dobrodošlicu poželeo mr Borislav Miljanović, direktor agencije McCann Erickson Public Relations.

Istog dana, novi polaznici su ispratili dva uvodna predavanja – „Uvod u odnose s javnošću“ i „Veštine i znanja dobrog PR-a“ koja tradicionalno drže LSPR predavači iz Slovenije, Tomaž i Suzana Mihelin Ritlop.  Oni su polaznike upoznali sa osnovama PR i kroz interesantne radionice motivisali učesnike da predavanja na najbolji način iskoriste za razvoj i nadogradnju svojih PR veština.

Među polaznicima našli su se oni koji već imaju iskustva u odnosima s javnošću, kao i oni kojima je ovo prvi put da se sa ovom oblašću susreću. Pored teorijskih i praktičnih znanja koje će im predavači preneti, svakom polazniku prolećne generacije dragoceno će biti i upoznavanje sa iskustvima drugih polaznika.

Nakon 17 predavanja, polaznici će imati priliku da stečeno znanje pokažu na ispitu.

Prolećna generacija traje do 10. maja, a krajem maja nova generacija polaznika će imati priliku da u Herceg Novom, u okviru LSPR međunarodnog programa, savlada veštine i znanja neophodna uspešnom PR-u.

Leave a Reply