Marketing & PR

Počela sa školovanjem jesenja generacija LSPR

Londonska škola za odnose s javnošću je upisala novu jesenju generaciju polaznika u subotu 20. oktobra, u Beogradu. Istog dana, novi polaznici su ispratili dva uvodna predavanja – „Uvod u odnose sa javnošću“ i „Veštine i znanja dobrog PR-a“ koja tradicionalno drže LSPR predavači iz Slovenije, Tomaž i Suzana Ritlop.

Oni su prisutne upoznali sa osnovama odnosa sa javnošću i na praktičnim radionicama pokazali kako svi polaznici već poseduju dobre PR veštine, samo toga još uvek nisu svesni.

Jesenju LSPR generaciju, osmu po redu, čine polaznici mnogobrojnih kompanija, javnih preduzeća, ministarstava i medjunarodnih organizacija. Oni se u svojim firmama bave komunikacijama na različitim nivoima, ali ono što im je zajedničko i što ih je okupilo u Londonskoj školi, je želja za sticanjem novih znanja i veština i razmenom iskustva sa priznatim, međunarodnim LSPR predavačima.

Nakon prvih predavanja, polaznike očekuje još 15 različitih modula na kojima će se obraditi najvažnije teme iz oblasti PR-a, a medju njima i novo predavanje “Standardi poslovne komunikacije i protokola”, koje će se premijerno održati 21. novembra.

Jesenji LSPR program će trajati do kraja decembra, a upis nove prolećne generacije počinje krajem januara 2008. godine.

Leave a Reply