Marketing & PR

Počeo upis X jubilarne generacije Londonske škole za odnose s javnošću

Londonska škola za odnose s javnošću počela je 21. jula upis X jubilarne generacije polaznika. Jesenji LSPR program počinje 4. oktobra i završava se 22. novembra 2008. godine polaganjem ispita. Većina predavanja biće organizovana sredom i četvtkom u prostorijama agencije McCann Erickson Public Relations, Terazije 7-9.

Tokom dvomesečnog trajanja programa škole polaznici će produbiti svoja teorijska i praktična znanja iz odnosa s javnošću. Priznati stručnjaci iz oblasti komunikacija preneće polaznicima svoja iskustva i pružiće im priliku da se sami oprobaju u rešavanju problema sa kojima će se kao PR svakodnevno sretati.

Prvi put u program LSPR predavanja uvršteno je i predavanje E-PR na kome će polaznici saznati kako da internet na najbolji način iskoriste u svom poslu. Pored predavanja E-PR polaznici će čuti još 17 predavanja.

Program je kreiran za menadžere odnosa s javnošću, komunikatore, direktore marketinga, predstavnike za odnose s javnošću lokalnih i nacionalnih vlasti, NVO, velikih i malih firmi…

Londonska škola za odnose s javnošću je licencni program koji postoji već 16 godina, uspešno posluje u 20 zemalja sveta, a broj diplomaca u regionu je veći od 1000.

Diploma koju će polaznici dobiti nakon položenog ispita verifikovana je od strane mnogih međunarodnih strukovnih organizacija i PR agencija.

Više informacija možete naći na sajtu www.pr-education.net

Leave a Reply