Marketing & PR

Polaznici XIII LSPR generacije dobili diplome

Proslavom u petak 4. juna obeležena je dodela diploma XIII generaciji Londonske škole za odnose s javnošću. Uz želje da na najbolji način upotrebe znanje koje su u školi stekli i savet da nastave da rade na ličnom usavršavanju, diplome je polaznicima podelila Maja Gabrijan direktorka edukacije agencije McCann Erickson Public Relations.

Diplome Londonske škole za odnose s javnošću dobilo je 22 diplomca među kojima su i zaposleni u kompanijama Coca-Cola Hellenic, Eurobank EFG, Novo Nordisk Pharma, KBC banka, Dunav osiguranje, RB Kolubara, Rudnap Grupa, Alpha Bank itd.

Polaznici XIII LSPR generacije tokom trajanja programa naučili su šta sve posao PR-a podrazumeva, koje veštine i znanja PR mora da poseduje, kako se uspešno nastupa u medijima, kako se unosi kreativnost u svakodnevnu rutinu i još mnogo toga korisnog i zanimljivog. Takođe, polaznici ove generacije prvi su imali priliku i da čuju predavanje Antistres menadžment na kom su dobili uputstva kako mogu da se na najbolji način opuste i oslobode svakodnevnog stresa.

Upis jesenje XIV LSPR generacije počeće u avgustu.

Leave a Reply