Marketing & PR

PR agencija Chapter 4 najbolja u korporativnoj komunikaciji

Kompanija Chapter 4 Srbija nagrađena je najprestižnijom profesionalnom nagradom koju dodeljuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću i to u kategoriji “korporativne komunikacije”. Nagradu je osvojio projekat “Ericsson putovanje” koji predstavlja strateški isplaniran sistem komunikacijskih aktivnosti koje su mnogostruko unapredile položaj kompanije Ericsson u Srbiji, u pogledu njene reputacije, ali i poslovnih rezultata.

Chapter 4 se bavi savetovanjem i strateškim planiranjem komunikacijskih aktivnosti u Srbiji i regionu, kroz odnose sa javnošću, korporativnu i brend komunikaciju, upravljanje reputacijom uspešnih kompanija i organizacija, kreiranje projekata i njihovu implementaciju.

“Kvalitetna podrška u korporativnoj komunikaciji dobija pravo značenje i dodatnu vrednost baš u vreme promena, kada poverenje u kompanije opada, a tržišni uslovi postaju mnogo oštriji i zahtevniji. Iako tim ima zaista bogato, decenijsko iskustvo, agencija je osnovana pre manje od dve godine. U tom periodu smo osvojili čak dve međunarodne nagrade, ali ova nam je najznačajnija, jer predstavlja direktnu potvrdu kvaliteta koji prepoznaju ovdašnji klijenti, ali i kolege.” – izjavila je Tamara Bekčić, generalni direktor i suosnivač agencije Chapter 4 u Srbiji.

Kompanija Chapter 4 (www.chapter4.rs, www.bm.com) predstavlja ekskluzivnog partnera vodeće svetske PR mreze Burson-Marsteller za Srbiji. Bavi se konsaltingom, planiranjem i realizacijom komunikacijskih projekata pod geslom “Komunikacija zasnovana na dokazima” – informisanje, monitoring i evaluacija. Veliku pažnju posvećuje edukaciji, inovacijama i, u saradnji sa Burson-Marsteller kolegama, istraživanjima čiji rezultati imaju izvanredan značaj za PR profesiju i komunikacije širom planete.

Leave a Reply