Marketing & PR

Predavanja Londonske škole za odnose s javnošću u Crnoj Gori

Agencija Represent Communications organizuje peti put u Crnoj Gori program Londonske škole za odnose s javnošću. Predavanja će se održati od 17. do 21. septembra 2012. godine u Budvi.

Tokom intenzivnog petodnevnog programa polaznici će čuti predavanja na sledeće teme: uvod u odnose s javnošću, tehnike i alati u odnosima sa medijima, odnosi sa medijima, identitet, imidž i upravljanje robnim markama, društveno odgovorno poslovanje, trening medijskog nastupa, kreiranje komunikacijskih projekata, retorika i krizna komunikacija. Nakon odslušanih predavanja stečeno znanje polaznici će imati priliku da pokažu na ispitu.

LSPR program je posebno interesantan za sve one koji tek ulaze i otkrivaju svet odnosa s javnošću, dok je za one koji se već bave PR-om odlična prilika da svoje znanje prošire kroz interaktivna predavanja i razgovore sa najvećim stručnjacima iz ove oblasti.

Upis je u toku, a ukoliko su vam potrebne dodatne informacije kontaktirajte Ivu Crvak na +381 11 715 2 485, 063 384 106 ili putem mejla [email protected] .

Leave a Reply