Marketing & PR

Predavanje: Kako ubiti dobru ideju?!

Jernej Repovš, slovenački mag kreativnog marketinškog izraza, dolazi u Beograd gde će održati predavanje na temu “Kako ubiti dobru ideju?!” Zašto su oglasi koje vidimo na bilbordima, u štampi, na televiziji ispod proseka? Da li je oglašivačka industrija ostala bez ideja koje su nas nekad oduševljavale estetikom i humorom?

Jedan od pionira marketinških komunikacija na području ex-YU, mag kreativnog marketinškog izraza, Jernej Repovš, dugogodišnji predsednik i regionalni kreativni direktor agencije Studio Marketing JWT, gostovaće u Beogradu u okviru manifestacije Marketinški događaj godine gde će govoriti na temu “Kako ubiti dobru ideju”. Predavanje će biti održano u svečanoj sali upravne zgrade Beogradskog sajma u sredu, 28. novembra 2012, sa početkom u 14.14h.

Tema predavanje odnosi se na trenutno stanje oglašivačke industrije u zemlji i regionu, atmosferu u kojoj se kreiraju ideje, njihovom kvalitetu i razlozima zbog kojih mnoštvo odličnih ideja nikada ne bude realizovano. Jernej Repovš predstaviće analizu uloga oglašivača s jedne strane i agencija sa druge, u trenutnoj situaciji suženih marketinških budžeta i promenjenih uslova rada.

Sa verom da će svojim izlaganjem pripomoći da se dobra ideja prepozna, te da se donosioci odluka ohrabre da ih sprovedu u delu, Repovš planira na uspešnim primerima iz prakse da pokaže koliko dobre ideje utiču na izgradnju pozitivnog stava o brendu i na koji način mogu da donesu profit.

Leave a Reply