Marketing & PR

PRISTOP na trećem mestu na Festivalu oglašivača

Pristop, jedno od vodećih PR i savetodavnih kompanija je na nedavno održanom Slovenačkom oglašivačkom festivalu Epica u ukupnom zbiru agencija zauzela 3. mesto, pri čemu su osvojene dve velike nagrade, sedam zlatnih i jedanaest srebrnih priznanja, te nagrada za najbolju ilustraciju u oglašavanju.

Pristop je velike nagrade dobio za štampani oglas za VW Tiguan, te u grupi inovativnih oblika komuniciranja za pretraživač Windows Vista. Produkcijske kuće, agencije i klijenti u takmičarski deo ovogodišnjeg festivala su prijavili ukupno 518 radova.

Slovenački oglašivački festival je središnje događanje oglašivačke struke u Sloveniji, a u tri festivalska dana na njemu je učestvovalo preko 800 stručnjaka iz različitih područja komuniciranja. Osnovni moto ovogodišnjeg festivala je bio Veliki prasak, koji je doneo brojne promene, dok su u kongresnom delu učesnici razgovarali o nauci, umetnosti i etici, bitnim pratiocima oglašivačke struke.

Pristop je od 2005. godine, kada se povezao sa srodnom vodećom hrvatskom komunikacijskom kompanijom Digitel komunikacije, organizovan kao strateška komunikacijska grupa. Grupa zapošljava više od 500 stručnjaka, a u 2007. godini je ostvarila oko 100 miliona eura prometa. Poseduje svoje kancelarije u Ljubljani, Briselu, Zagrebu, Sarajevu, Beogradu, Podgorici i Skoplju.

Leave a Reply