Marketing & PR

“PRiZNANJE” najuspešnijima

Društvo Srbije za odnose s javnošću, strukovna organizacija PR profesionalaca, raspisala je danas konkurs za 15. jubilarnu dodelu godišnjih prestižnih nagrada „PRiZNANJE“. Nagrada „PRiZNANJE“ dodeljuje se pojedincima, organizacijama, kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Za učešće na konkursu neophodno je prijaviti rad, kampanju ili aktivnost, a nagrade se dodeljuju u 13 kategorija.

Samo ime nagrade – PRiZNANJE – u duhu je nastojanja da se odnosi sa javnošću (PR) i znanje neraskidivo udruže i da se rezultatati takvog udruživanja nagrade. Konkurs je otvoren do 11. maja 2012. godine.

O tome ko će dobiti ovogodišnje „PRiZNANJE“ odlučuje stručni žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog, neprofitnog i akademskog sektora. Nagrade će biti svečano dodeljenje na tradicionalnom godišnjem “PRijem”–u, a koji će se održati u junu ove godine.

“Profesionalci u oblasti odnosa s javnošću u Srbiji odavno su pokazali da mogu da stanu rame uz rame sa svojim kolegama iz ekonomski razvijenijih zemalja. DSOJ ovom nagradom tradicionalno nagrađuje domaću pamet i znanje, tj. najbolje aktivnosti odnosa s javnošću u prethodnoj godini. Nagrađujemo i promovišemo primere dobre prakse i ukazujemo najširoj javnosti na najbolje komunikatore i značaj koji struka odnosa s javnošću ima za uspešno poslovanje“, rekao je Miloš Đajić, predsednik UO DSOJ, povodom raspisivanja ovogodišnjeg konkursa.

Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular i pravilnik o radu žirija, možete pogledati na sajtu DSOJ-a: http://pr.org.rs/novi/?page_id=2973.

Leave a Reply