Marketing & PR · Operateri

Projekat “Budi VIP student” najuspešniji marketinški događaj

Projekat Budi VIP student, koji je sa kompanijom Vip mobile osmislila i realizovala agencija Hochegger, proglašen je za najuspešniji markentinški događaj u protekloj godini.

U Privrednoj komori Srbije, a u okviru manifestacije Markentinški događaj 2009. godine proglašeni su najuspešniji događaji na tržištu markentinških usluga u Srbiji. Dobitnicima nagrada pripala je statua ,,Punom parom napred’’, rad akademskog slikara Đorđo Ivaniševića.

Primajući nagradu sa predstavnikom kompanije Vip mobile, Tamara Bekčić, direktorka agencije Hochegger se zahvalila klijentu na uspešenoj saradnji i dodala da je ova nagrada posebno dragocena jer predstavlja krunu dvogodišnjeg rada na projektu Budi Vip student, koji je strateški planiran po meri ovdašnjeg tržišta i u skladu sa realnim potrebama studenata u Srbiji. “Punom parom napred je čak šesta nagrada koju je Hochegger osvojio u ovoj, kriznoj godini. Verujem da je to odlična ilustracija da čak i u otežanim tržišnim okolnostima možemo da budemo kreativni, efikasni i uspešni.“ – dodala je Tamara Bekčić.

Manifestacija Markentinški događaj 2009. godine se u organizaciji Mark Planetka i Privredne komore Srbije (PKS) održava od 27. do 30. oktobra, u prostorijama PKS.

Slogan manifestacije ,,Markentinške misli – kreativna sloboda’’ je izabran kako bi se istaklo da projektovanje, programiranje i realizacija tržišnih aktivnosti moraju biti zasnovani na određenim tržišnim zakonitostima koje je iznedrila marketing praksa, ali i da kreativna sloboda može biti značajan činilac tržišnog uspeha.

Leave a Reply