Marketing & PR

Promotivni workshop “Uspešno poslovanje”

U Agenciji TIM je u ponedeljak 8.oktobra održan promotivni workshop “Uspešno poslovanje”. Workshop je okupio predstavnike desetak kompanija iz Novog sada i Beograda i imao je za cilj da učesnike upozna sa metodom rada Agencije TIM.

Workshop je pokrio teme iz tri jednodnevna treninga koji će biti održani ove jeseni: Kontruktivna komunikacija (petak, 26. oktobar), Upravljanje stresom (petak, 23. novembar) i Trening efikasnosti (petak, 7. decembar).
Evo kako su neki od učesnika prokomentarisali promotivni workshop.

Marijeta Lazor, Novosadski sajam, Direktor Direkcije za marketing i odnose sa javnošću
“Ono što radi Agencija TIM je po mojoj proceni bilo vrlo kreativno i korisno za mnoge iz mog okruženja, tako da sam poželela da vidim šta mogu da učinum na ličnom planu, ali i za svoje saradnike sa kojima radim. Mislim  da je jako važno permanentno raditi na sebi, kada su u pitanju komunikacija i stres, ali i kada je u pitanju dobra organizacija vremena.” (Izvor: Radio 021)

Katarina Stamenov, Banka Intesa, Sektor za ljudske resurse:
“Agencija TIM je izuzetna ekipa mladih stručnjaka, koji pleni entuzijazmom, idejama i veštinom primene savremenih psiholoških shvatanja i tehnika u sferi razvoja ljudskih resursa!”

Leave a Reply