Internet · Internet marketing · Marketing & PR

Prva generacija Škole digitalne komunikacije

Agencija McCann Erickson Public Relations od 4. do 31. maja 2011. organizuje Školu digitalne komunikacije, čiji će učesnici imati priliku da se upoznaju sa načinima na koje mogu internet koristiti da stignu do svih onih koji su im važni, da izgrade reputaciju kakvu žele i pošalju poruku svim javnostima.

Škola digitalne komunikacije je prilika za one koji žele da upoznaju i nauče više o online komunikaciji. Svi koji budu pohađali predavanja Škole digitalne komunikacije saznaće na koji način bi trebalo koristiti društvene mreže, kako se planiraju online kampanje, kako se mobilni telefon koristi kao medij, pravila pisanja za veb… Oglašavanje na internetu, mogućnosti mobilnih komunikacija, krizna komunikacija, zašto online PR, samo su neke od tema koje će biti predstavljene u okviru ove škole.

Stručnjaci iz oblasti novih tehnologija žele da prenesu svoje bogato znanje i iskustvo polaznicima Škole digitalne komunikacije, a nakon uvida u završne projekte, koje će svi polaznici pisati i implementirati, videće koliko su u tome i uspeli.

„Svuda u svetu digitalna komunikacija ima sve značajniju ulogu i naša je želja da ljudima, kroz školu, otkrijemo na koji način nove tehnologije mogu da koriste. Agencija već više od četiri godine ima E-PR sektor i za to vreme se dosta stvari promenilo, digitalna komunikacija danas je nužnost i sve veći broj kompanija i stručnjaka toga je svesan“, kaže o motivima za pokretanje škole dr Borislav Miljanović, generalni direktor agencije McCann Erickson Public Relations.

Upis je u toku, aza sve prijave koje stignu do 1. aprila važi promotivna cena programa.

Za sve dodatne informacije obratite se kontakt osobi, Iva Crvak 060 717 9 969, 202 9 644 ili [email protected]

Leave a Reply