Marketing & PR

Prva hrvatska PR agencija na Facebook socijalnoj mreži

Otvaranjem vlastite grupe i uspostavljanjem kontakata sa medijima putem socijalne mreže Facebook, Meritor Media postala je prva hrvatska PR agencija koja se u svom radu aktivno služi popularnim komunikacionim kanalom. Meritor Media, agencija za odnose sa javnošću i prva specijalizovana za kompanije sa područja informacionih tehnologija, otvorila je novi kanal komunikacije sa medijima otvaranjem vlastite grupe na Facebooku, jednoj od vodećih socijalnih mreža na Internetu.

Agencija će putem Facebooka medijima pružiti dodatan izvor informacija o klijentima i vlastitom radu, te fotografija, materijala i kontakata koji bi trebali da im olakšaju svakodnevni rad.

Meritor Media je za medijske potrebe otvorila Facebook grupu istog naziva, pružajući zainteresovanima mogućnost prijave, preuzimanja materijala i aktivnog učestvovanja u aktealnim raspravama. Prijave za Meritor Media grupu na Facebooku mogu se uputiti na adresi http://www.facebook.com/group.php?gid=9316006853&ref=nf

Meritor Media je rad započela kao agencija specijalizovana za pružanje PR usluga korisnicima iz IT sektora. Stoga je otvaranje vlastitog Facebook profila bio svojevrstan sledeći korak za agenciju koja time želi da stvori pretpostavke za još kvalitetniju i interaktivniju komunikaciju.

„Više desetina miliona korisnika Facebooka širom sveta izvor je kontakata i informacija koje se nameću kao prirodno okruženje za firme koje posluju u sektoru komunikacija. Verujem da ćemo kao prva hrvatska PR agencija koja je prepoznala vrednost ovog kanala medijima dodatno olakšati rad i približiti prilike koje se otvaraju saradnjom sa našim klijentima,“ izjavio je Marko Kovač, PR direktor agencije Meritor Media.

Leave a Reply