Marketing & PR

Seminar o kriznom PR-u

Krizni PR je tema koja uvek izaziva veliko interesovanje, kako PR profesionalaca, tako i profesionalaca iz drugih oblasti. Tako je i seminar Krizni PR, koji ce se 08. i 09. aprila odrzati u Aeroklubu, izazvao lavinu pitanja i zainteresovanost publike.
Svima koji su nam se javili i mnogima koji imaju slicna pitanja pruzamo sledece dodatne informacije:

Po čemu je ovaj seminar drugaciji?

Seminar pruza korak-po-korak metodologiju ne samo za reagovanje na kriznu situaciju vec, sto je mnogo vaznije, i za celokupnu pripremu kriznih aktivnosti, kako bi se potencijalne krize izbegle, ili se njima uspesno upravljalo. Prakticno i odmah upotrebljivo.

Hoce li na seminaru biti izlozeni prakticni primeri?

Da, vrlina ovog seminara je bas u velikom broju prakticnih primera koji se analiziraju, na njima se uci i izvlace se pouke. Svi predavaci (pogledajte listu predavaca) koriste najbolje svetske i domace primere da bi prikazali najznacajnije principe kriznog PR-a, i otkrili konkretna resenja.

Kako je seminar koncipiran?

U toku prvog dana govori se o kriznom planiranju (pripremi da do krize ne dodje), dok je drugi dan posvecen kriznom upravljanju (sta uraditi ako do krize ipak dodje). Bice prikazana korak-po-korak metodologija, odmah primenjiva u svakodnevnoj praksi.

O cemu ce konkretno biti reci na seminaru?

Detaljno ce se obraditi teme kao sto su: sta je zapravo krizni PR, sest delova kriznog PRa, kako izbeci pojavu kriznih situacija, cetiri taktike reagovanja u kriznim situacijama, kako tretirati dve grupe potencijalnih kriza, kako sastaviti i pripremiti komunikacijski tim za krizne situacije… Po prvi put se kroz prakticne primere obradjuju i pravna pitanja u komunikaciji, i njihova velika vaznost za ukupan uspeh komunikacijskih aktivnosti.

Da li je potrebno posedovati stručno predznanje?

Potrebno je neko iskustvo iz oblasti komunikacija. Polaznici ovog seminara mogu biti PR menadzeri kompanija, vladinih ili nevladinih organizacija, strucnjaci agencija za upravljanje komunikacijama, ali i marketing menadzeri, direktori i vlasnici preduzeca, projektni menadzeri, tj. svi oni koji mogu da se susretnu sa kriznom situacijom. Popularnost ovog seminara najbolje pokazuje da ovakav seminar odgovara potrebama strucnjaka razlicitih profila, a izuzetno visoke ocene dosadasnjih polaznika jasno govore o njegovom kvalitetu.

Seminar Krizni PR je neophodan svakome ko ozbiljno zeli da upravlja komunikacijom svoje organizacije ili svog klijenta. To je jedini seminar koji daje zaokruzenu i prakticnu metodologiju kako planirati i upravljati kriznim komunikacijama, i prakticno i jednostavno objasnjava kako je moguce napraviti kompletan plan kriznog delovanja koji predstavlja osnov svake dugorocno uspesne komunikacije.

Za vise informacija o seminaru i predavacima kliknite na ovaj link ili pozovite 064/123-88-22.

Leave a Reply