Marketing & PR

Seminar o marketinškim komunikacijama – 16. aprila

Drugi u nizu ovogodišnjeg ciklusa programa otvorenih jednodnevnih seminara pod nazivom “Pomerajmo granice” koji partnerski organizuju Novosadski sajam i Fond za podršku promociji izvoza Izvršnog veća AP Vojvodine, održaće se u četvrtak 16. aprila u Kongresnom centru “Master”. U novi ciklus edukacija o organizaciji sajamskog nastupa, kao partneri su se priključili Privredna komora Vojvodine i VIP fond.

Program seminara je osmišljen tako da jednodnevni susreti budu tematski fokusirani na najmanje četiri najznačajnija modula, jer je izvesno da kompleksan događaj, kakav je sajamski, nije moguće u potpunosti sagledati i približiti na jednom susretu. Nakon izuzetno uspešnog prvog seminara na kome je bilo reči o izboru sajamske priredbe, još jednom se pokazala opravdanom inicijativa za edukovanjem privrednika i drugih subjekata prisutnih u sajamskoj industriji. Praktično, do juna ove godine, razmatraće se još i najznačajnija pitanja o prilikama, razlozima i potrebama prisustva/nastupa na sajmovima.

Odlukom da seminari budu javni i besplatni, Novosadski sajam se kao prva sajamska kuća u Regionu opredeljuje da strateški ulaže u znanje, odnosno doprinosi razvoju svih koji su direktno ili indirektno uključeni u sajamski biznis. Društveno odgovornim programima uticaće se i na uključivanje najšire zajednice u građenje partnerskih odnosa i “pomeranje granica” kvaliteta, kako poslovanja tako i ličnog napretka svakog zaposlenog, spremnog da se profesionalno razvija.

Poseban benefit mogu da ostvare kompanije koje apliciraju za sredstva kod Fonda za podršku promociji izvoza AP Vojvodine, s obzirom na to da se sertifikat dobijen na ovim seminarima, vrednuje prilikom bodovanja pri konkurisanju za sredstva Fonda.

Inače, program se nastavlja seminarom o integrisanim marketinškim komunikacijama u funkciji sajamskog nastupa, koji se održava 16. aprila, sa početkom od 10 časova.

Svaki program obogaćen je i radioničarskim delom, u kojem će se učesnicima, na jednostavan i zanimljiv način demonstrirati praktična iskustva, primeri i veštine koje mogu da koriste u svakodnevnom radu.

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti telefonom na broj 021 483-11-31 ili elektronskom poštom na adresu [email protected]

Program seminara (313 KB)

Registracioni list (266 KB)

Leave a Reply