Marketing & PR

Spot “10 godina – u vezi sa vama“” – najbolji spot u 2007. godini

Zahvaljujući glasovima publike, reklamni spot „Telekoma Srbija“ a.d, pod nazivom „10 godina– u vezi sa vama“, proglašen je za najbolji spot u 2007. godini. Izbor za najpopularniju nacionalnu reklamu, u okviru svetskog putujućeg spektakla „Noć reklamoždera“, održan je 7. i 8. decembra 2007. godine, u Centru „Sava“ u Beogradu, u organizaciji agencije SuperStar.

U tradicionalnom izboru za najpopularniju reklamu, koji se, osmi put po redu, održao u Beogradu, učestvovalo je trideset reklama iz domaće produkcije. Na osnovu glasova publike, u „top pet“ ušlo je šest reklama (dve su imale podjednak broj bodova): „Sve najbolje leti JAT-om“ (JAT), „10 godina – u vezi sa vama“ (Telekom Srbija), „Frizerka“ (LOTO), „Rainbow – čuda stvaramo sami“ (Telenor), „Volim te ludo“ (Čoko smoki) i „Aqua Gala – Đoković“ (Aqua Gala).

Ovom prilikom posebno zahvaljujemo svima koji su glasali za ovaj reklamni spot i, na taj način, doprineli da ovo prestižno i ugledno priznanje, u izuzetnoj konkurenciji, dobije „Telekom Srbija“.

Leave a Reply