Marketing & PR

Studenti otvaraju PR Week – Belgrade 2007

Na PR Week-u, najznačajnijoj konfereciji u oblasti komunikacija koja se održava u regionu jugoistočne Evrope, učestvovaće vodeći svetski kosultanti u oblasti komunikacija, ljudskih resursa i korporativnog upravljanja. Aktivno učešće uzele su i vodeće domaće i multimacionalne kompanije koje posluju u Srbiji, a pretkonferencijski dan je posvećen studentima

Međunarodna konferencija, PR Week 2007. počinje sledeće nedelje, u Medija centru u Beogradu. U okviru pretkonferencijskog dana (26. novembar), svoje radove na temu internih komunikacija predstaviće studenti sa univerziteta iz cele Srbije, a najbolji radovi će biti nagrađeni. Na taj način će biti otvorena najznačajnija međunarodna konferencija iz oblasti komunikacija u regionu jugoistočne Evrope.

Učesnici međunarodne konferencije, koja je Beograd pozicionirala kao centar koji svakog novembra okuplja vodeće eksperte u oblasti korporativnog upravljanja, komunikacije, upravljanja ljudskim resursima i menadžmenta, razgovaraće o jednoj od najznačajnijih tema u okviru svake organizacije – o Budućnosti internih komunikacija i ulozi profesionalaca iz oblasti komunikacija.

INTERNE KOMUNIKACIJE, kako u preduzeću, tako i u javnom sektoru, imaju ogroman značaj za uspešno ostvarivanje ciljeva organizacije. Ovaj eminentni skup će dati odgovore na sledeća pitanja: Kako stvoriti koaliciju interesa unutar interne javnosti kako bi organizacija uspešno funkcionisala? Kako definisati uspešne interne komunikacije? Kako ih implementirati? Kako ih meriti? Kako stvoriti model koji neće biti samo maštoviti kolaž koji ne postoji u stvarnosti? Otvaranje ovih pitanja samo po sebi merilo je uspeha i važnosti internih komunikacija, a potreba da se postave, istovremeno je i kritika profesionalaca iz oblasti komunikacija.

BUDUĆNOST INTERNIH KOMUNIKACIJA I ULOGA PROFESIONALACA U OBLASTI KOMUNIKACIJA je goruća tema, a vodeći eksperti ovoj u oblasti podeliće sa učesnicima konferencije svoja znanja i iskustva na PR WEEK-u 2007.

Aktivno učešće na ovogodišnjem PR Week-u uzimaju najveće domaće i multinacionalne kompanije koje posluju u regionu jugoistočne Evrope, kao i veliki broj gostiju iz inostranstva. Na međunarodnoj konferenciji, govoriće više od 30 top menadžera i konsultanata iz zemlje i inostranstva. Pored ekskluzivnih predavanja i radionica, učesnici ovogodišnjeg PR Week-a imaće priliku da razgovaraju sa panelistima 4 veoma interesantna panela: Budućnost internih komunikacija i uloga profesionalaca iz oblasti komunikacija, Strateška uloga HR-a u procesu promena, Upravljanje promenama i Uloga top menadžmenta u internim komunikacijama

Leave a Reply