Marketing & PR

Studentsko takmičenje u okviru PR Week-a

U okviru međunarodne konferencije PR Week Belgrade koja se održava od 23. do 27. novembra 2009. godine, biće organizovano studentsko takmičenje u rešavanju studije slučaja.

Takmičenje organizuju konsultantska kuća Attache u saradnji sa Društvom Srbije za odnose s javnošću. Prema propozicijama takmičenja:

• Timovi mogu brojati od najmanje tri do najviše pet članova.

• Timovi mogu da prijave učešće do 17. novembra 2009, a to je i poslednji dan kada je potrebno da predaju urađene radove.
Za razliku od prethodnih godina kada su nagrađivani putovanjima na najznačajnije regionalne konferencije u oblasti komunikacije, ove godine će najbolji učesnici kao jednu od nagrada dobiti obezbeđenu stručnu praksu u uspešnim kompanijama na našem tržištu.

Kompanija Hemofarm, lider na domaćem farmaceutskom tržištu, internacionalna kompanija koja posluje na tržištima Evrope, Afrike, Bliskog Istoka i SAD, spremna je da najbolje studente uključi u tim koji neprestano teži da pomera granice i nauke i poslovanja i znanja.

Studentima će priliku za stručnu praksu pružiti i organizatori najmasovnije manifestacije u ovom delu Evrope, beogradskog Beer Festa, koji je ove godine posetilo više od 650 000 ljudi. Najbolji studenti će biti u prilici da svoja znanja primene tokom organizacije Beer Festa 2010. godine.

Leave a Reply