Marketing & PR

Švedski PR stručnjak Par Lager gost konferencije Prilika 2010.

Druga međunarodna konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću održaće se od 7. do 9. oktobra u Zrenjaninu. PR profesionalci imaće priliku da čuju predavanja istaknutih stručnjaka iz Švedske, Slovenije, Hrvatske i Srbije. Konferencija je posvećena internim komunikacijama, a na skupu će se predstaviti i neki od najuspešnijih na konkurusu DSOJ-a za izuzetna dostignuća u oblasti odnosa s javnošću – “Priznanje 2010”.

Posebnu pažnju, kako se očekuje,  izazvaće predavanje o upotrebi istraživanja u internim odnosima s javnošću, koje će održati gost iz Švedske, Pär Lager,  direktor “Berghs School of Communication” u Stokholmu. Ova škola jedinstvena je i po tome što je prva na svetu dve godine za redom dobila nagradu kao najbolja na prestižnom Kanskom festivalu. Lager je dipolomirao na Univerzitetu u Stokholmu i master je političkih nauka, a bio je i savetnik u Ministarstvu obrazovanja i kulture Vlade Švedske. Uz Lagera, predsednik Društva Slovenije za odnose s javnošću, Brane Gruban, predstaviće moderne trendove u internim komunikacijama, dok će predavanje gošće iz Hrvatske, Tamare Šušanj Šulentić, biti posvećeno internoj komunikaciji u krizama. Svoja iskustva  učesnicima konferencije preneće i domaći predavači Sandra Parezanović, Snežana Petrović, Dragana Roter Crkvenjakov i Danijela Lalić.

Prijavljivanje za učešće na Konferenciji “PRilika” moguće je  do ponedeljka, 4. oktobra, a detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.pr.org.rs/konferencija2010/

Društvo Srbije za odnose s javnošću je neprofitna nacionalna sturkovna organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću. Od osnivanja 2004. godine, DSOJ intenzivno radi na osnaživanju članova i promociji značaja struke i oblasti odnosa s javnošću u našoj zemlji. Uz to, misija Društva je i da pomogne uvođenje i premenu najviših profesionalnih i etičkih standarda i realizuje vrhunske stručne programe, organizuje konferencije, seminare i obuke, kao i međunarodnu saradnju i razmenu iskustava. Društvo broji 246 članova i njihov broj je u stalnom porastu.

Leave a Reply