Marketing & PR

Svetski stručnjaci za korporativno upravljanje u Srbiji

Srpske top menadžere i članove upravnih odbora obučavaće stručnjaci sa Oksforda, članovi upravnih odbora BMW-a, Lufthanse, stručnjaci Svetske Banke i vodeći internacionalni eksperti za korporativno upravljanje

U Beogradu, u hotelu Hyatt, u periodu od 11-13. oktobra, održaće se prestižna konferencija pod nazivom Korporativno upravljanje za top menadžere i direktore.

Na ovom skupu, u organizaciji SOCIUS-a, vodeće internacionalne konsultantske kuće u oblasti korporativnog upravljanja, i IFC-a, ogranka Svetske Banke, u saradnji sa partnerima Udruženjem korporativnih direktora Srbije (UKSD) i Srpskom asocijacijom menadžera (SAM), meadžerima i direktorima obratiće se vodeći svetski autoriteti iz oblasti korporativnog upravljanja, a među najistaknutijim su: Tim Kalen (Oxford University), Dr. Hans Ditrih Vinkhaus (BMW, Lufthansa, Degussa), Leonardo F. Peklar (Socius) Huan Karlos Fernandez Zara (IFC), Dr. Florian Šiling (Board Consultant International) i drugi. Na skupu će govoriti i mnogi stručnjaci iz regiona i zemlje.

Prema rečima Lepnarda Peklara, jednog od vodećih eksperata za korporativno upravljanje u svetu, “Od efektivne primjene savremenih principa i dobre prakse korporativnog upravljanja danas zavisi sudbina svih direktora i menadžera. Pogotovo u zemljama u tranziciji, gde se pravoremena implementacija sistema korporativnog upravljanja pretvara u značajnu komparativnu prednost i otvara vrata međunarodnome kapitalu!”.

Ovom ekskluzivnom skupu, će prisustvovaće menadžeri i članovi upravnih odbora iz najvećih domaćih i inostranih kompanija, kao i predstavnci javnog sektora. Vodeći svetski stručnjaci pružiće im uvid u specifične mehanizme modernog korporativnog upravljanja sa osvrtom na uslove korporativnog upravljanja u okviru tranzicionih promena kakve se dešavaju u našoj zemlji.

Leave a Reply