Marketing & PR · Operateri

Telekom Srbija dobio Specijalnu nagradu za tržišne komunikacije

Telekom Srbija dobio je ove godine, na 6. Brand Fair-u, Specijalnu nagradu za tržišne komunikacije, čime je dodatno potvrđen izuzetno uspešan nastup kompanije na ovoj manifestaciji.

Izložbeni prostor bio je posvećen krovnom brendu Telekom Srbija i predstavljanju aktivnosti kompanije u oblasti korporativne društvene odgovornosti.

Predstavljanju Telekoma Srbija na Brand Fair-u prisustovovali su i brojni prijatelji našeg brenda – mladi matematičari, fizičari, informatičari, osvajači brojnih medalja i priznanja na najvećim svetskim takmičenjima, zajedno sa zlatnim vaterpolo reprezentativcim.

U obraćanju prisutnim posetiocima, direktorka Sektora za PR Telekoma Srbija Milica Amidžić, rekla je da svaki od tih pojedinaca, samostalno ili timski, svojim talentom i izuzetnošću doprinosi stvaranju brenda Srbija i čini da se njihovim rezultatima ponosi cela nacija. Telekom Srbija se ponosi podrškom koju je pružio mladim talentima, kao i nacionalnim selekcijama u sportovima u kojima beležimo vrhunske rezultate – vaterpolu, košarci, tenisu.

Kompanija je i u 2009. godini ostvarila izuzetne poslovne rezultate i pokrenula niz društveno odgovornih akcija, zbog čega nastup Telekoma Srbija na ovogodišnjem Brand Fair-u obeležava upravo naglasak na aktivnostima u oblasti ulaganja u zajednicu. Jedna od takvih akcija je i e-dukacij@, u okviru koje smo uveli internet priključak u 3.330 škola širom Srbije, a uz pomoć drugih donatora opremili 100 škola računarima. Istovremeno, bili smo deo pobedničkih timova matematičara, vaterpolista i košarkaša, koje ćemo podržati i na budućim takmičenjima”, rekla je Milica Amidžić.

Pored VIP gostiju na štandu, pažnju posetilaca Brand Fair-a privukao je i plesni performans baletske trupe koja je inovativnom koreografijom dočarala vrednosti za koje se Telekom Srbija zalaže, a koje počivaju na rečima: ideja, talenat, tim, poverenje i veza.

Leave a Reply