Marketing & PR

Tri priznanja UEPS-a agenciji Blumen group

Na proslavi jubileja, pedeset godina od osnivanja UEPS-a (Udruženje ekonomskih propagandista Srbije), našeg najstarijeg udruženja marketinških profesionalaca,  dodeljene su i tradicionalne godišnje nagrade. U društvu doajena marketinške misli u Srbiji, u društvu najboljih, ali i najjačih, među više od trista prijavljenih radova, agenciji Blumen group pripale su tri: Priznanje za web sajt “Hello, Serbia!”, autorski projekat; Priznanje za odnos prema kupcima, za akciju “Knjige su u Modi!”, sprovedenu za modnu kuću “Luna” i Priznanje za on line projekat “Ja Za Kraljevo”, u kome je Blumen group bio deo tima.

Nagrade su svečano uručene osnivaču i direktorki Blumen group, Nataši Pavlović Bujas; Zoranu Torbici, ispred projekta “Ja Za Kraljevo” i direktorki i vlasnici modne kuće “Luna”, Biljani Jovanović.

UEPS je osnovan davne 1960. godine kao udruženje građana. Danas predstavlja modernu asocijaciju, koja afirmiše i unapređuje marketinško-propagandnu struku i čijeg je delovanja u modernom vremenu strukovna asocijacija u Srbiji koja se bavi edukacijom i obukom ljudi iz sveta marketinških komunikacija u cilju profesionalizacije. Zato su ove nagrade prestižne, a kako su od kolega iz branše to ih čini i najkompetentnijim, ali i najdražim.

Leave a Reply