Marketing & PR

U Beogradu je osnovan Centar za odnose sa javnošću jugoistočne Evrope

Zbog povećane potrebe za unapređenjem obrazovnih programa za školovanje stručnjaka za odnose sa javnošću i promovisanjem profesionalnih i etičkih standarda u praksi, kao i sa željom za unapređenjem profesionalne saradnje sa institucijama za odnose sa javnošću u regionu, u Beogradu je osnovan Centar za odsnose sa javnošću jugoistočne Evrope.

Članovi su profesionalci u oblasti komunikacija i PR menadžeri iz Rumunije, Bugarske, BiH, Slovenije i drugih zemalja jugoistočne Evrope. Sedište je u Beogradu, a za predsednika je izabran Dragan Savić, direktor konsultantske kuće Attache. Sedište Centra za odnose sa javnošću jugoistočne Evrope je u Beogradu.

Ova vest je objavljena na najznačajnijoj konferenciji u oblasti komunikacija u regionu jugoistočne Evrope – PR Week 2008, koja se treću godinu zaredom održava u Beogradu. Time je i zvanično Beograd postao centar struke odnosa sa javnošću u regionu jugoistočne Evrope. Ove godine tema konferencije je Liderstvo u recesiji, a učestvuju menadžeri iz 11 zemalja regiona.

Leave a Reply