davos
Društvene mreže · Marketing & PR

U susret Davosu – društveni mediji u fokusu sastanka svetskih PR stručnjaka u Pragu

Svetski forum za komunikacije iz Davosa okupiće stotine eksperata na diskusiji o  modernim komunikacijama u Pragu u oktobru

Svetski forum za komunikacije iz Davosa okupiće u Pragu, 4. oktobra, vrhunske stručnjake za komunikacije na Prvom regionalnom sastanku, sa zadatkom da otkriju odgovore na aktuelna pitanja opromenama i izazovima sa kojima se suočava PR u digitalnom svetu brzih promena. Neke od ključnih tema o kojima će se diskutovati biće i: društveni mediji – opasnosti i prednosti, novi poslovni izazovi i bolja saradnja između agencija i njihovih klijenata i institucija.

davos

„Globalna diskusija o glavnim trendovima u komunikacijama koju smo započeli u Davosu neizbežno počinje da okuplja sve više profesionalaca iz celog sveta. To čitav događaj čini jedinstvenim skupom eksperata koji oblikuju svet sutrašnjice javnih komunikacija i odnosa sa javnošću.“ – poručila je Janina Dubejkovskaja, ko-predsednica i direktorka za program Davos Foruma i njegovih regionalnih sastanaka.

Među glavnim govornicima će biti vodeći predstavnici industrije poput Pola Holmsa (izvršni direktor i osnivač Holmes Report-a), Andre Meninga (potpredsednik za eksterne komunikacije kompanije Royal Philips Electronics), Džejmsa Gilisa (šef odeljenja za komunikacije u CERN-u), Dr. Leandra Herera (autor bestselera „Viralna promena“), Maksima Behara (Hill i Knowlton Strategies) i mnogih drugih.

Pol Holms je nedavno rekao o Davos forumu: „Nemam predstavu kako, ali u poslednjih par godina organizatori su uspeli da stvore najživlji, najprivlačniji i najuticajniji događaj u našoj profesiji – ovi sastanci su apsolutni fenomen!“

Za četiri godine Forum Davos je okupio vodeće stručnjake za komunikacije iz 42 zemlje, od kojih su većina glavni menadžeri i vodeći ekperti iz više od 85 konsultantskih agencija, 60 preduzeća, 15 velikih međunarodnih organizacija, 12 medija, 10 obrazovnih institucija i 6 vladinih tela.

Možete se prijaviti za učešće na događaju u Pragu na http://wcf-davos-prague.evenium.net a ako ste član neke od partnerskih organizacija, molimo Vas da unesete promo kod za specijalni popust.

Leave a Reply